Gyakran ismételt kérdések

Az AMK falburkolat természetes márványőrleményből készül, így kül- és beltéren egyaránt használható. Ez a falburkolat elegáns megjelenést biztosít bármilyen belső térben, és ellenáll az időjárás viszontagságainak is.

Az AMK falburkolatot ökológiailag biztonságos, nem allergizáló nyersanyagokból állítjuk elő. Teljesen biztonságos minden korosztályú ember és háziállat számára, így ideális választás családoknak és közösségi tereknek.

Az AMK falburkolat vízzel lemosható, de nem biztosít vízszigetelést. Nem ajánlott olyan helyiségekben használni, ahol rendszeresen érintkezik vízzel, például zuhanykabinokban vagy szaunákban.

A megfelelő építési ragasztó kiválasztása nagyon fontos. Az AMK termékek specifikus jellemzői alapján a C2 vagy S1/S2 besorolású burkolatragasztók a legmegfelelőbbek, biztosítva a kellő tapadást és rugalmasságot. Beltéri falpanel esetén a C2, kültérre az S1/S2 ragasztók ajánlottak.

Ha a telepítési útmutatót betartják és megfelelő ragasztót használnak, az AMK falpanel élettartama kültéren legalább 15 év, beltéren pedig 25 év. Fontos a falak jó állapota és a felület megfelelő előkészítése.

Az AMK falburkolat bármilyen felületre felragasztható, amelyre cement alapú ragasztó alkalmazható. Kövesse a ragasztó gyártója és az AMK telepítési útmutatójában leírt utasításokat.

Az AMK márványforgácsok vas-oxid pigmentekkel vannak bevonva, amelyek ellenállnak az UV sugárzásnak, és nem fakulnak ki a napfény hatására.

Az AMK biztonságosan használható hőforrások közelében, de közvetlen tűztől és lángoktól távol kell tartani. Nem ajánlott 70 fok feletti hőmérsékleten.

Az AMK falburkolat tartós anyag, ellenáll a zord időjárási körülményeknek és a hőmérsékletváltozásoknak. -70 és +50 Celsius-fok között megőrzi szépségét és minőségét.

Az AMK falpanel nem igényel további védelmet telepítés után. Természetes kővédő bevonatok és impregnálók azonban növelhetik az ellenállóságát.

Ebben mi is biztosak vagyunk. Itt alul vannak az elérhetőségeink. Keress minket bátran!

További kérdésed van?

Írj, hívj, vagy hagyj üzenetet!

Views: 4