Szeletelt tégla vs AMK téglamintás falburkolat

A tégla minta mindig is népszerű választás volt a belsőépítészetben, köszönhetően meleg, időtálló megjelenésének, mely évszázadok óta kedvelt a belsőépítészetben. A szeletelt tégla klasszikus hangulatot kölcsönöz. Minden kérdés nélkül egy csodálatra méltó falburkoló anyag, mert van valami a tégla mintában, amelyhez tudat alatt vonzódunk. Azonban a modern építési igények új, innovatív megoldásokat kívánnak. Itt jön képbe az AMK falburkolat.

A szeletelt tégla jellemzői és kihívásai

A szeletelt tégla hagyományos és autentikus választás, amely egyedi karaktert ad a tereknek. Azonban számos technikai kihívást is rejt magában. Nehézkes  felragasztani a felületre, és a szétfagyás veszélye is komoly problémát jelenthet a hiányos fugázás miatt, különösen hideg éghajlaton. A felhelyezés során szükséges extra anyagok – mint a ragasztók és fugázóanyagok – tovább növelik a költségeket. Továbbá nagy felületeket  még nehezebben lehet vele burkolni, mert rettentően munkaigényes. Sőt, rendszeresen impregnálni kell, amely szintén tovább növeli a költségeket.

Szeletelt tégla falburkolat

Az AMK téglamintás falburkolat előnyei

Az AMK falburkolat egy modern, könnyű és gyorsan felhelyezhető alternatíva. A 1.7 kg/m² súlya jelentősen könnyebb, mint a hagyományos szeletelt tégláé, így kevésbé megterhelő a falakra, és könnyebb kezelni is. A felrakása akár ötször gyorsabb, mint a hagyományos tégláké. Emellett az AMK falburkolat nem igényel külön impregnálást, ami tovább csökkenti a karbantartási költségeket, így időt takarítunk meg. Az AMK dekoratív falburkolat ötvözi a téglaminta rusztikusságát, mégis modern érzést sugároz.

AMK dekoratív falburkolat

Mind a szeletelt tégla, mind az AMK falburkolat kiváló választás lehet, attól függően, hogy milyen stílust és funkciót keresünk. A szeletelt tégla hagyományos megjelenést biztosít, de az AMK falburkolatok modern, praktikus és költséghatékony megoldást kínálnak. Az AMK falburkolatokkal gyorsan és egyszerűen hozhatjuk el a tégla megjelenést otthonunkba vagy üzlethelyiségünkbe.

Válassza az AMK falburkolatot, ha egy modern, stílusos, és könnyen felhelyezhető megoldást keres. Fedezze fel széles termékpalettánkat webáruházunkban, ahol számos stílus és design közül választhat, hogy tökéletesen illeszkedjen az Ön igényeihez.

Facebook
Email
Twitter

Dekoratív falburkoló paneleink

 • amk-dekoratív-falburkolat-002

  AMK – halvány szürke falburkolat MIX-002

  7,990Ft
 • amk-tégla-mintás-falburkolat-mix-410

  AMK – terrakotta falburkolat MIX-410

  7,990Ft
 • amk-dekoratív-falburkolat-300

  AMK – barna falburkolat MIX-300

  7,990Ft
 • amk-tégla-mintás-falburkolat-mix-100

  AMK – homokbarna falburkolat MIX-100

  7,990Ft